Björnkullavägen 12

Kontor, 5000 - 30000 m2, Stockholm, Huddinge

Kontor mitt i Stockholm South Business District!
Mitt i Stockholm South Business District, ett av Sveriges största stadsutvecklingsprojekt, finns nu möjlighet att vara med i ett tidigt skede. Projekt Södra Entrén ligger alldeles intill södra uppgången vid Flemingsbergs station och endast ett stenkast från universitetsområdet. Här uppför vi cirka 30 000 kvm kontor med tillträde under 2027 där det planeras för service i huset såsom gym och restaurang.

Omgivning

Omgivning/natur

Stockholm South Business District är ett affärsnav för en ny tid i södra Stockholm. Med dragkraft för allt från stora internationella företag, ledande Life Science-bolag, anrika kulturinstitutioner och nya streamingbolag till startups och mindre lokala bolag skapar vi tillsammans ett nytt affärsnav för en ny tid i södra Stockholm. Med bredden i vårt bestånd, i allt från befintliga fastigheter till det som ska utvecklas för framtiden, finns det stora möjligheter att skräddarsy lösningar som passar er verksamhet.

När vi utvecklar våra stadsdelar vill vi skapa bästa möjliga miljö för dig som vistas och verkar där. Det är viktigt att områdena är levande, trivsamma och trygga – både före, under och efter våra byggprojekt. Därför tänker vi långt utanför husens fyra väggar och arbetar med att stärka livet mellan husen genom att skapa trygga mötesplatser och bra service. Vi skapar mänskliga, lekfulla, diversifierade och överraskande miljöer – med målet att du ska må bra här!

Närservice

Det är människor som gör en stad. Och vi bygger för människor. Utvecklingen av Flemingsberg är ett av Sveriges största utvecklingsarbeten och en viktig beståndsdel i hur Stockholm utvecklas. Med Flemingsbergs utmärkta kommunikationer och förutsättningar kan vi med ett växande näringslivskluster nå en regional balans mellan södra och norra Stockholm. I ett framtida pulserande Flemingsberg ser vi 50 000 arbetande, 50 000 boende och 50 000 dagliga besökare.

Kommunikationer


Flemingsberg har ett utmärkt kommunikationsläge. Till Stockholm City är det 9 minuter med fjärrtåg och 19 minuter med pendeltåg. Det finns goda pendlingsmöjligheter till hela Mälardalen och Uppsala samt bra tillgänglighet till både Arlanda och Skavsta. När Spårväg Syd står klart så underlättas resandet i södra Stockholm ytterligare genom att sträckan Älvsjö – Flemingsberg binds samman. Med ett nytt resecentrum i direkt närhet till näringsliv, bostäder, affärer, kultur, sjukvård och campus finns utmärkta förutsättningar att göra Flemingsberg till ett nav för ett hållbart resande.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Karl Henrik Lenneryd
076-894 45 25
Karl-Henrik.Lenneryd@fabege.se


Kontakt

Karl Henrik Lenneryd
Karl Henrik Lenneryd
076-894 45 25

Karl-Henrik.Lenneryd@fabege.se

Fabege AB
Läs mer om Fabege AB och deras 78 lediga lokaler
www.fabege.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326942

Utvalda lokaler från Fabege AB i Huddinge