Birger Jarlsgatan 60

Kontor, 204 m2, Stockholm, Östermalm

Vindslokal ut över det vanliga vars planlösning utgörs av en bra mix av rum och öppna ytor.

Lokalen genomgår för närvarande en omfattande renovering och ombyggnation.

Ritningen i annonsen visar den tilltänkta planlösningen. Det finns två rymliga arbetsrum, ett konferensrum samt öppet kontorslandskap. Det kommer att bli ett helt nytt pentry i öppen planlösning med tillräcklig yta för ca 10 matplatser, två nya wc varav en tillgänglighetsanpassad med dusch. Lokalen har goda förvaringsmöjligheter med flera garderober i rummen.

Lokalen kommer att få helt nya ytskikt.

Kommunikationer

Promenadavstånd till t-banestationerna Rådmansgatan, Tekniska högskolan och Östermalmstorg. Ett flertal busslinjer passerar i närheten samt direkt utanför porten.

Service

Fastighetens geografiska läge har många fördelar. Att hyra kontor på denna adress innebär gångavstånd till Citys, Norrmalms samt Östermalms utbud av all tänkbar service. Det är gångavstånd till mängder av trevliga butiker, restauranger, caféer, apotek, systembolag, bank, hotell, träning med mera. Stureplan och Bibliotekstan ligger inom promenadavstånd med dess gedigna utbud av butiker och all tänkbar kommersiell service.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Vänligen respektera att all kontakt samt visningar skall se via förmedlaren enligt hyresvärdens önskemål.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 102 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 321793

Utvalda lokaler från Lokal Direkt i Östermalm

Liknande lediga lokaler i Östermalm