Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Birger Jarlsgatan 57A

Kontor, 486 m2, Stockholm, Norrmalm

Öppet kontor med dubbla entréer erbjuds till ny hyresgäst i välkända Spårvagnshallarna. Lokalen har en avgränsad mötesdel med fyra mötesrum och i övrigt i huvudsak öppna landskap med arbetsplatser. Ett rejält pentry med plats för pauser. Tre WC. Genomgående rå betong som golv, blandade inredningsdetaljer som förhöjer känslan av ett häftigt kontor och utsikt åt fyra väderstreck. Lokalen kan tillträdas med kort varsel. Nuvarande hyresgäst flyttar i förtid och ny hyresgäst tar över befintligt avtal som löper till 2024 02 29.

Omgivning

I området och i huset finns flera bra lunchrestauranger. Sats har anläggning i samma hus och matbutik finns i grannhuset. Gemensamma duschar i fastigheten samt cykelparkering i garaget. Spårvagnshallarna Konferens finns i fastigheten och erbjuder rum och salar för större möten. I garaget finns en väldigt uppskattad bilrekond inkl däckbyten. Stor del av året stannar flera food trucks på andra sidan gatan i Eriksbergsparken.44060

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Ulrika Rosén
0706-034131
ulrika@newproperty.se
Rikard Améen
0736-884078
rikard@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i Norrmalm


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning