Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Birger Jarlsgatan 34

Kontor, 150 m2, Stockholm, City

Representativt kontor högt upp i fastigheten.

Omgivning

Här är det nära till både stadspulsen och lugna grönområden med Humlegården runt hörnet och endast en kort promenad till Stureplan och Kungsgatan.

Planlösning

Lokalen är genomgående rumsindelad med 5 större kontors- eller mötesrum. En välkomnande entré med öppen spis och en mindre WC lämpad för besökare. I övrigt finns det ett pentry samt ytterligare en WC med dusch.

Kommunikationer

Kort gångavstånd till tunnelbanans röda linje vid Östermalmstorg samt till den gröna linjen vid Rådmansgatan. Med tunnelbanan nås Stockholms Centralstation/T-centralen efter 2 minuter. Strax utanför lokalen stannar blåbuss 2 mot Sofia och Norrtull.

Service

Stort serviceutbud med restauranger, hotell, gym och butiker i närområdet. I direkt anslutning till entrén ligger den populära hamburgerkedjan Phil's Burger och kring fastigheten finns ett flertal omtyckta restauranger tex Tako, Surfers och Vassa Eggen.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Komfast AB
08-678 04 00
info@komfast.se


Kontakt

Komfast AB Komfast AB
08-678 04 00

info@komfast.se

Fler lokaler för kontakt


Komfast

Fler lokaler från Komfast

www.komfast.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 297722

Liknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning