Inga bilder finns för lokal
Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Birger Jarlsgatan 34

Kontor, 112 m2, Stockholm, Östermalm

Charmig lokal i centralt läge. Lokalen är belägen på plan 3 och de vackra fönstren vetter mot Birger Jarlsgatan.

Omgivning

Stureplans livliga kvarter har precis passerats när man kommer till Birger Jarlsgatan 34. Härifrån når man snabbt innerstadens puls, men har samtidigt tillgång till en lugn och avkopplande miljö. Strax intill fastigheten finns flertalet vackra grönområden så som Humlegården som ligger strax intill fastigheten.

Planlösning

Dagens planlösning omfattar en välkomnande entré med öppen spis (ej i bruk) med plats för väntande gäster. Vidare in i lokalen finns det tre rum i något varierande storlek som passar bra både som kontorsrum och mötesrum. Utöver detta finns ett pentry med pausarea, en dusch samt två WC.

Kommunikationer

Efter några få minuters promenad nås Östermalmstorgs t-bana där röda linjen ansluter. Från Östermalmstorg är det endast en station till Stockholms Central. Området trafikeras av ett flertal busslinjer, bland annat blå buss 1 och 2. Det är även promenadavstånd till Stockholms Östra där Roslagsbanan, tunnelbana och många bussar trafikerar.

Service

All tänkbar service i närområdet. Lokalen ligger ett stenkast från Stureplan och Kungsgatan. Här finns många välrenommerade restauranger och butiker samt hotell, gym och shopping. I fastigheten ligger den populära restaurangen Phils Burger. Välkända gymmet Metropolis är beläget i grannfastigheten.Uppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Komfast AB
08-678 04 00
info@komfast.se


Kontakt

Komfast AB Komfast AB
08-678 04 00

info@komfast.se

Fler lokaler för kontakt


Komfast

Fler lokaler från Komfast

www.komfast.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 294066
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning