Dokument

Planritning

Birger Jarlsgatan 33

Kontor, 280 m2, Stockholm, City

Välkommen till en representativ lokal på Birger Jarlsgatan 33!

Välkommen till 280 representativa kvm på Birger Jarlsgatan 33. Representativ lokal med stuckatur och fiskbensparkett. Kontoret är rumsindelat med delvist större kontorsrum. Ett konferensrum och ett mötesrum. Lokalen har plats för totalt 19 fasta arbetsplatser. I lokalen finns två renoverade wc-utrymmen varav ena med dusch. Mycket god service i både när och kringområdet avseende både butiker och nöjen.

Omgivning

Fastigheten ligger mitt i centrala Stockholm med Humlegårdsparken på andra sidan gatan. Det mesta av service, restauranger, shopping och nöje hittar du alldeles i närheten.

Planlösning

Se separat pdf, Planritning.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbana är Rådmansgatan (grön linje). Den nås med några minuters promenad från huset. Flera bussar stannar i närheten på Birger Jarlsgatan, linje 2 (Norrtull-Sofia), 43 (Ruddammen-Tanto). Linje 1 (Frihamnen-Stora Essingen) med flera busslinjer stannar också i närheten. Närmaste pendeltåg är T-centralen.

Service

Mycket god service alldeles i närheten, t ex apotek, systembolag och flera mataffärer. Det mesta i restaurangväg finns i omgivningen, från lyxrestaurang till enklare lunchställen. Oslagbart utbud av shopping i Sturegallerian och längs med Biblioteksgatan, Kungsgatan med flera gator.

Kontakta Annonsör

Oscar Mörner
010-331 13 300
oscar.morner@novire.se

Kontakt

Oscar Mörner
Oscar Mörner
010-331 13 300

oscar.morner@novire.se

Novi Real Estate
Läs mer om Novi Real Estate och deras 77 lediga lokaler
novire.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 317193

Utvalda lokaler från Novi Real Estate i City

Liknande lediga lokaler i City