Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Birger Jarlsgatan 32 b

Kontor, 122 m2, Stockholm, City

Ljus och representativ kontorslokal nära Stureplan med högt läge.

Omgivning

T-House läge tillhör Stockholm bästa bara ett stenkast från Stureplan men ändå med Humlegårdens grönska och lugn in på knuten.

Planlösning

Trivsamt kontor om ca 122 kvm i mycket trivsamt och representativt läge. Tillvarataget sekelskifte ljusa och effektiva ytor med generösa rumshöjder.
Två toaletter var av en är med dusch.

Kommunikationer

Nära till Östermalmstorgs tunnelbanestation. Ett flertal innerstadsbussar går på nära håll, bland annat linje 1 och 2. En minuts promenadavstånd till Stureplan.

Service

Servicen är väl utbyggd i området och inom några minuter nås Stockholms bästa utbud av restauranger, butiker och kaféer. Även övrig tänkbar service, som hotell, träningsmöjligheter och bankkontor, finns i närområdet. I fastigheten finns dusch- och omklädningsrum, ett för damer och ett för herrar.

Övrigt

Som hyresgäst i denna fastighet kan du även ta del av T-House reception och konferensdel som drivs av Helio. För det sportande företaget finns tillgång till generösa dusch och omklädningsrum. Möjligt tillträde våren 2020.15752

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Katarina Cygnaeus

katarina.cygnaeus@humlegarden.se


Humlegården Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning