Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Birger Jarlsgatan 131

Kontor, 131 m2, Stockholm, Vasastan

Lokalen ligger i markplan med ett antal stora fönster ut mot Birger Jarlsgatan och Roslagstull. Lokalen är rumsindelad och passar utmärkt för en verksamhet som kräver egna rum.


Befintlig entré är via husets trapphus där du i lokalen möts av en större mottagningsyta med gott om plats för antingen reception eller lounge. Tillträde enligt överenskommelse, möjlighet till ett relativt omgående tillträde.


EJ Restaurang eller Café!

Omgivning

Ett väldigt smidigt läge för att ta sig ut snabbt runt om i Stockholms innerstad och även norrort. Nära till naturen med Hagaparken tvärs över gatan och alla andra bekvämligheter som behövs i form av restauranger, matbutiker m.m. På ca 10 minuter kan du ta dig ner till Odengatan. Buss nr 50 stannar ca 150 meter från entrén, längre ner på Birger Jarlsgatan som åker hela vägen till Odenplan och stannar även vid Centralstationen.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Gustav Hellströmer
0709-634671
gustav@newproperty.se


Kontakt

Gustav Hellströmer Gustav Hellströmer
0709-634671

gustav@newproperty.se

Fler lokaler för kontakt


New Property Group AB

Läs mer om New Property Group AB och deras 125 lediga lokaler

www.newproperty.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 294849

Utvalda lokaler från New Property Group AB i Vasastan


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning