Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Bergtorpsvägen 43 A

Kontor, 87 m2, Stockholm, Täby

Med ljusinsläpp från flera håll blir denna öppna kontorslösning en attraktiv arbetsplats för det lilla företaget.

Bra med parkerings platser och närhet till både mat och träning.
Den befintliga hyresgästen kan tänka sig att överlåta inredningen mot en skälig ersättning. Här kommer du snabbt igång med verksamheten alltså, möblerat och klart!!

Omgivning

I Täby finns ca 9000 företag. De flesta är små och verksamma inom tjänsteproduktion, handel och elektronik/IT-sektorn, handel, bygg och fastighet och förskolor, vård och omsorg.
Våra fastigheter inrymmer dessa kategorier och idagsläget har vi lediga lokaler från det minsta rummet till flera tusen kvadratmeter.

Kommunikationer

Täby har ett strategiska läget nära såväl centrala Stockholm som Arlanda och är attraktivt för både boende och företagande. Täby har goda kommunikationer. E18, bussar och Roslagsbanan går igenom kommunen så att du lätt tar dig både till och inom Täby.
Närmast finns buss 609, 610, 629 med 10-minuterstrafik till Danderyds sjukhus.
Just nu byggs Viggbyholms Trafikplats om för att bättre och säkrare kunna fungera för trafik och gående.

Service

I samma byggnad finns ICA Stop med tillhörande matservering. Känner du sedan för en genomkörare för kroppen finns hela SATS utbud utav friskvårds tjänster samt Näsbyparks tennishall.
Får du ont i musklerna hjälper Omega Naprapat till och MindfullnessTree för ditt sinne.
Kort sagt en heltheltslösning för dig och ditt företag!

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2100 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Christine Wuopio
08-402 34 73
christine.wuopio@fastpartner.se


Fastpartner AB

Utvalda lokaler från Fastpartner AB i Täby

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning