Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Banérgatan 63

Kontor, 106 m2, Stockholm

Yteffektiv, nyrenoverad lokal till förmånlig hyra.

Lokal som för närvarande genomgår en totalrenovering med nya parkettgolv, nytt modernt pentyr, ny belysning och självklart HWC med dusch för den som cyklar till jobbet eller springer på lunchen.
Lokalen är belägen på nedre plan med fönster i tre väderstreck och entré från Banérgatan 63. På innegården planeras det att byggas en egen terrass i söderläge.

Lokalen är mycket yteffektiv, med upp till 13 arbetsplatser på 106 kvm, men också plats för konferensrum och loungeytor.

Kommunikationerna i området är goda med röda tunnelbanelinjens station Karlaplans runt knuten. Dessutom finns flera bussar att tillgå såsom stombusslinje 1 och 4 samt buss 72 och 54.

I närheten finns grönområden såsom Tessinparken, Gärdet och Uggleviken. Dessutom finns annan service och flera gym i inom promenadavstånd. Tvärs över Valhallavägen ligger Fältöversten med både restauranger caféer, mataffärer och shopping. Namnkunniga restauranger såsom Stim, Broms, Nybrogatan 38, Proviant, Restaurang Hantverket och Aubergine finns alla en kort promenad bort.
Lokalens läge innebär att både city och flera naturområden finns inom räckhåll och dessutom en för området förmånlig hyra.

- Nyrenoverade, yteffektiva lokaler
- Egen ingång
- Rymlig HWC med dusch
- Konferensrum för upp till 10 personer
- Flera parker och grönområden
- Nära till kommunikationer
- Nära till city.

Kommunikationer

T-Karlaplan.


Kontakta annonsör
Erik Ellenfors
073- 591 23 84
erik.ellenfors@cushwake.com


Liknande lediga lokaler


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning