Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Augustendalsvägen 68

Kontor, 399 m2, Stockholm, Nacka

Unik möjlighet att hyra eget hus med vattnet direkt utanför fönstret.

Beskrivning
Detta är en av de röda sjöbodarna direkt vid kajkanten. Svårslagen utsikt mot Djurgården och hamninloppet till Stockholm. Öppen planlösning med god takhöjd, delvis i två plan. Eldstad och egen bastu. Magiskt ljusinsläpp som skapar förutsättningar för inspiration, arbetsro och kreativitet. Lokalen lämpar sig även för event, utställning och showroom, med stora möjligheter att exponera varumärke och produkter i marin miljö. Gott om parkeringsplatser att hyra till.

Service: I Nacka Strand finns både konferens, restauranger varav Resturang J ligger alldeles intill lokalen, gym, hotell, spa och båthamn. Ett par minuter bort ligger Nacka Forum med all tänkbar shopping, service och restauranger. I närheten finns även McDonalds, Circle K och ICA Maxi.

Kommunikationer: Buss till Slussen (20 min) och Gullmarsplan (30 min). Båt Till Nybrokajen (30 min) och Lidingö (15 min).

Planlösning
Lokalen är i huvudsak öppen med några glaspartier.

Planlösning

Lokalen lämpar sig bäst i en öppen lösning.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2100 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jessica Gräsberg
0706000280
jessica.grasberg@cushwake.com


Utvalda lokaler från Cushman & Wakefield i Nacka


Liknande lediga lokaler i Nacka

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning