Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Augustendalsvägen 60

Kontor/Kontorshotell, 247 m2, Stockholm, Nacka

Unik möjlighet att hyra kontor med havet som granne.

Augustendalsvägen 60
Öppet kontor i två plan om 247 kvm i unik miljö.

Beskrivning
Unik möjlighet att hyra kontor med havet som granne.


Kontorsytan är totalt 247 kvm fördelat på två plan, öppen planlösning och generöst ljusinläpp från de stora vidsträckta fönsterna. Fastighetens läge är svårslaget invid Stockholms hamninlopp med utsikt mot Djurgården.

Lokalen är flexibel i sin utformning med god takhöjd. Magiskt ljusinsläpp som skapar förutsättningar för inspiration, arbetsro och kreativitet. Lokalen lämpar sig även för utställning och showroom, med stora möjligheter att exponera varumärke och produkter i marin miljö. Gott om parkeringsplatser att hyra till.

Service: I Nacka Strand finns både konferens, restauranger, gym, hotell, spa och båthamn. Ett par minuter bort ligger Nacka Forum med all tänkbar shopping, service och restauranger. I direkt närhet finns Resturang J och i närheten även McDonalds, Circle K och ICA Maxi.

Kommunikationer: Buss till Slussen (20 min) och Gullmarsplan (30 min). Båt Till Nybrokajen (30 min) och Lidingö (15 min). Cykelavstånd till Slussen med bra cykelvägar.

Planlösning
Byggnaden medger olika planlösningar. Lokalen kan anpassas efter behov, men om man vill tillvarata ljus, rymd och utsikt rekommenderas en öppen lösning.

Planlösning

Lokalen lämpar sig bäst i en öppen lösning.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2100 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jessica Gräsberg
0706000280
jessica.grasberg@cushwake.com


Utvalda lokaler från Cushman & Wakefield i Nacka

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning