Augustendalsvägen 47-49

Kontor, 68 - 3053 m2, Stockholm, Nacka

Hyr hela byggnaden eller ett eget plan, Flexibla ytor från 68-3053 kvm.

Unik möjlighet att hyra helt nyrenoverat kontor med havet som granne.

Kontorsytan är totalt 3053 kvm men kan delas upp i önskad storlek från 68 kvm till 3053 kvm.

Varje våning är på ca 1000 kvm med härliga fönster ut mot havet. Planen kan delas upp i två lokaler per våning om 400-600 kvm. Det nedersta planet har även möjlighet till två mindre kontor om 68 respektive 99 kvm.

Fastighetens läge är riktigt svårslaget vid hamninloppet till Stockholm med utsikt mot Djurgården.

Lokalerna är flexibla i sin utformning om 3,5 våningar med god takhöjd. Magiskt ljusinsläpp som skapar förutsättningar för inspiration, arbetsro och kreativitet. Möjlighet till flera entréer, olika planlösningar, öppningar mellan våningar m m.
Lokalerna lämpar sig även för event, utställning och showroom, med stora möjligheter att exponera varumärke och produkter i marin miljö. Gott om parkeringsplatser att hyra till.

Service: I Nacka Strand finns både konferens, restauranger, gym, hotell, spa och båthamn. Ett par minuter bort ligger Nacka Forum med all tänkbar shopping, service och restauranger. I direkt närhet finns Resturang J och i närheten även McDonalds, Circle K och ICA Maxi.

Kommunikationer: Buss till Slussen (20 min) och Gullmarsplan (30 min). Båt Till Nybrokajen (30 min) och Lidingö (15 min). Cykelavstånd till Slussen med bra cykelvägar.

Planlösning
Byggnaden medger olika planlösningar. Lokalen kan anpassas efter behov, men om man vill tillvarata ljus, rymd och utsikt rekommenderas en öppen lösning.

Planlösning

Lokalen lämpar sig bäst i en öppen lösning.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2100 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Johan Zachrisson
076-720 34 19
johan.zachrisson@cushwake.com


Liknande lediga lokaler i NackaHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning