Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Augustendalsvägen 47

Kontor, 150 - 538 m2, Stockholm, Nacka

Storrumskontor om 538 kvm i trevliga Nacka Strand uthyres till och med sommaren 2019 och möjligen även efter det.Fastigheten är belägen nära populära Restaurang J och pendelbåtshållplatsen. Totalt sex stora arbetsrum och därtill mötesytor i de lite mörkare delarna av kontoret. Lokalen passar för ca 30-35 arbetsplatser.2 WC och rymligt pentry finns också.Gott om parkering i området. Snabb kommunikation till Slussen med SLs motorvägsbussar som tar 12 min.

Omgivning

I Nacka Strand finns flera restauranger och även ett hotell och mässverksamhet. Ett charmigt spa är närmsta granne liksom flertalet kontorsverksamheter på samma kaj. För fullständigt butiksutbud hänvisas till det närliggande torget och köpcentrumet Nacka Forum.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2100 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Rikard Améen
0736-884078
rikard@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i Nacka


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning