Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Åsögatan 108

Kontor, 173 m2, Stockholm, Södermalm

Högst upp i denna moderna kontorsfastighet mitt på Södermalm ligger den här trivsamma lokalen på 173 kvm med plats för upp till 15 personer. Här finns en ljus och öppen kontorsyta, ett trevligt litet pentry, två mötesrum och två samtalsrum, en entréyta med wc samt egen terrass mot en lugn innergård. Det suveräna läget mitt på Södermalm med bara någon minuts promenad till Medborgarplatsen gör att man har nära till allt - tunnelbana, bussar, pendeltåg, Skrapans butiker och restauranger samt Söderhallarnas saluhall och biografer.

73 500 / månad + moms

Omgivning

Fastigheten är belägen mitt på Södermalm, nära Medborgarplatsen. Närmaste granne är Skrapangallerian med en mängd olika butiker, kaféer och restauranger. I närheten ligger också Söderhallarna med butiker, restauranger, biograf och saluhall.

Kommunikationer

Bara någon minuts promenad till Medborgarplatsen med både T-bana (grön linje) och olika bussar. Att gå till Södra Stations pendeltågsstation tar cirka sju minuter.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Eva Glans
08-566 206 89
070-968 16 89
eva.glans@vasakronan.se


Kontakt

Eva Glans Eva Glans
08-566 206 89
070-968 16 89

eva.glans@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 192 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 289955

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i SödermalmLiknande lediga lokaler i Södermalm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning