Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Arvid Tydéns allé

Kontor, 900 - 15000 m2, Stockholm, Solna

Kompositören - Med takterrass i en grön oas
Kompositören är en toppmodern kontorsfastighet med adress i Ingenting, området som nu växer fram i Solna strax norr om Karlbergs slottspark. Intill Kompositören bygger Skanska även bostäder – som hyresgäst blir du del av områdets liv och brus.

Den 15 000 kvm stora fastigheten har balkonger, takterrass och en grön uteplats – i anslutning till uteplatsen finns en restaurang och i entréplan hittar du även ett café. Huset har sex våningar ovan mark och rymmer cirka 170 arbetsplatser per plan.

Omgivning

Grön oas strax ovanför stan
Kompositören ligger i området Ingenting. Här bygger Skanska ytterligare ett kontorshus (Illustratören) och bostadshus. Området är en grön oas strax norr om Stockholms innerstad – närmaste tunnelbana är Västra skogen. Du sitter lite för dig själv, och har samtidigt nära till pärlor som Pampas Marina och Karlbergs slottspark.

Platsen är sedan lång tid tillbaka känd som Ingentingskogen, en gång en populär tillflyktsort för bland andra Bellman och Tobias Sergel. Precis norr om Illustratören finns kvarteret Laboratoriet med park och byggnader av arkitekt Gunnar Asplund, känd för Stockholms stadsbibliotek och Skogskyrkogården.

Planlösning

Lokalerna är både effektiva och flexibla, som hyresgäst väljer ni själva om ni ska ha öppet landskap eller enskilda rum. De är också utformade så att företaget kan växa eller krympa.

Kommunikationer

Ingenting har bra kommunikationer. Närmaste tunnelbana är Västra skogen och flera busslinjer passerar området. Precis intill finns E4:an och nybyggda Bolstomtavägen som ger smidig tillfart österifrån.

Service

I området byggs bostäder med butikslokaler – service finns tvärs över gatan. Intill finns även Huvudsta med butiker och du tar dig även snabbt till Solna Centrum .

Övrigt

Företag i området: Valneva, Asplund Hotel Apartments, PostNord, Roche och Säkerhetspolisen.
Läs mer på www.skanska.se/kompositoren11980

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Krister Lööw
010-4497902
070-8321629
krister.loow@skanska.se


Kontakt

Krister  Lööw Krister Lööw
010-4497902
070-8321629

krister.loow@skanska.se

Fler lokaler för kontakt


Skanska Fastigheter Stockholm AB

Läs mer om Skanska Fastigheter Stockholm AB och deras 11 lediga lokaler

www.skanska.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 228785

Skanska Fastigheter Stockholm AB

Utvalda lokaler från Skanska Fastigheter Stockholm AB i Solna


Liknande lediga lokaler i SolnaHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning