Artillerigatan 76

Kontor, 115 m2, Stockholm, Gärdet

Lokalen är belägen i markplan och med pentry i källaren som nås via en spiraltrappa. Lokalarean fördelas på fyra arbetsrum i fil med stora fönster som vetter ur mot Artillerigatan. Det finns även ett förråd samt en nyrenoverad, helkaklad wc med dusch. Lokalen har vitmålade väggar, parkettgolv samt klinkergolv i wc och entrén.
Lokalen lämpar sig för kontorsverksamhet alternativt kontor i kombination med showroom eller utställningsverksamhet. Det är enkelt att ta emot leveranser då det inte är några trappor i entrén.

Bredband: Fiber finns indraget i lokalen och det finns ett bredbandsavtal med Banhof. ComHem finns anslutet till fastigheten.

Omgivning

Närhet till Ladugårdsgärdets fridfulla strövområden.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med gångavstånd tunnelbanestationerna Stadion, Karlaplan och Gärdet. Busslinjerna 1:an (Stora Essingen-Frihamnen), 4.an (Radiohuset-Gullmarsplan) och 54:an (Reimersholme-Storängsbotten), 55:an (Horthagen-Tanto) och 72an (Karolinska Sjukhuset-Frihamnen).

Service

Inom par minuters promenad till Jungfrugatan ligger Hemköp samt en spelbutik med paketutlämning. Gångavstånd till Fältöverstens galleria samt Östermalmstorg och Karlaplan med ett stort utbud av butiker, restauranger, caféer, Systembolaget etc.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Vänligen respektera hyresvärdens önskemål om att all kontakt och visningar skall ske via mäklaren.

Visa stor karta
Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt
Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 306948