Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Artillerigatan 24

Kontor, 40 - 80 m2, Stockholm, Östermalm

Hyr platser av Eventum AB - en event- och kommunikationsbyrå, de har en grupp om 8 platser till förfogande. Här kommer du snabbt in i ett gäng som även består av andra företag såsom Mamma Mia The Party, Håkanson United, TänkOM och Auddly under ett och samma tak. Det här är optimalt för teamet som vill vara i en härlig miljö men fortsätta att bygga vidare på sin egen företagskultur. Platserna befinner sig i ett öppet kontorslandskap i en mer avgränsad yta för 8 personer där alla tänkbara bekvämligheter ingår: skrivbord, skrivbordsstol och skrivbordslampa. Hyresgästen får ta del av färdiginstallerad skrivare/scanner, internet, såväl trådlöst som fast uppkoppling, lättare köksutrustning, glas, bestick och porslin, kaffe, frukt och lättare fredagstilltugg finns tillgängligt. Erforderlig uppvärmning ombesörjes av hyresvärden. Man har även tillgång till 4 st konferensrum som bokas i förväg.

Omgivning

100 meter ner till Strandvägen och dess härliga område med vatten och restauranger.
Några minuters promenad till Östermalmstorg och allmän service och restauranger.

Övrigt

Geografiskt belägen mitt på Östermalm med skärgårdskänsla runt hörnet. Läget bjuder på mångfald i caféer och restauranger utanför dörren med 3 minuters promenad till Nybrokajen som bland annat trafikeras av Waxholmsbolagets skärgårdskryssare som numera är en del av SL-trafiken. Ett stenkast från Kungliga Djurgården för härliga promenader och lunchraster.Uppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hanna Wetterstrand
0707-696906
hanna@newproperty.se


Kontakt

Hanna Wetterstrand Hanna Wetterstrand
0707-696906

hanna@newproperty.se

Fler lokaler för kontakt


New Property Group AB

Läs mer om New Property Group AB och deras 147 lediga lokaler

www.newproperty.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 291566

Utvalda lokaler från New Property Group AB i ÖstermalmLiknande lediga lokaler i Östermalm


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning