Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Årstaängsvägen 21 C

Kontor, 358 m2, Stockholm, Marievik

Marievik är strategiskt beläget vid Södertäljevägen och Liljeholmsbron. Stora, höga fönster ger ett behagligt ljus. Alldeles runt knuten finns natur och promenadstråk längs Liljeholmskajen. Lokalen kommer att totalrenoveras vilket gör att du kan forma innehåll och uttryck precis som du vill. Parkering för bil och cykel finns i fastighetens källarplan.

Kommunikationer

På promenadavstånd ligger knutpunkten Liljeholmen med tunnelbana, tvärbana och bussar och det tar bara 10 minuter in till Stockholms city. I närliggande Årstaberg finns pendeltåg. Med bil tar du dig direkt ut på E4 och E18. Gång- och cykelvägarna mellan city och Marievik samt vidare söderut är väl utbyggda.

Service

I kvarteret ligger affärslokaler, kemtvätt, frisör, restauranger, vårdcentral och gym. Inom några minuters promenad finns Liljeholmstorgets galleria med 100-talet butiker, restauranger, banker, livsmedel och annan service. På andra sidan Liljeholmsbron har du hela Hornstulls och söders utbud av butiker och restauranger.

Övrigt

AMF Fastigheter ser livet mellan husen. Vi är fastighetsbolaget som utvecklar stadsrum där människor vill vara. Ett av våra ledord är medskapande. Att lyssna, vara nyfiken och förstå andras drivkrafter ger insikter och energi i vår vardag. För oss handlar det inte om hus utan om människor. Därför har varje fastighet ett eget driftsteam som dagligen finns på plats för ett nära samarbete med dig som hyresgäst.


Kontakta annonsör
Krister Lööw
072-504 89 09
krister.loow@amffastigheter.se


AMF Fastigheter

Utvalda lokaler från AMF Fastigheter i Marievik

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning