Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Arsenalsgatan 2

Kontor, 94 m2, Stockholm, City

Attraktiv och centralt belägen kontorslokal intill Berzelipark!

Fräsch kontorslokal om 94 kvm med ett centralt och representativt läge på Arsenalsgatan intill Berzelipark i citykärnan. Lokalen har nyligen renoverats och har effektiva ytor samt genomgående parkettgolv.
Entré med gallergrind, modernt pentry med matplats för ca 6 personer. Halvrum som smidigt nyttjas för arbetsplats. Två stycken större rum med högt i tak, stora fönster som vetter ut mot Wahrensdorffsgatan, bra ljusinsläpp. Mindre wc som ligger i anslutning till ett av rummen. Ytterligare ett större wc-utrymme med dusch, kaklade väggar samt klinkersgolv. Allt i bra skick, bara att flytta in!
Tidigaste tillträde i september 2018.

Omgivning

Unikt läge i Stockholms citykärna. Området vid Berzelipark och Kungsträdgården har länge utgjort ett nav för Stockholms bank och finansverksamhet. Här sitter man mitt i city och med närhet till allt.

Planlösning

Storrumslösning.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med omedelbar närhet till T-bana (blå linje Kungsträdgården), grön linje (Östermalm) ca 3 min alt några minuters promenad till T-centralen och Centralstationen. En uppsjö av bussar på Hamngatan samt vid Kungsträdgården (hållplats Karl XIIs torg bussar nr 2, 53, 55, 65, 76, 96, 191, 192, 193, 194, 195). Ett stort utbud av båtar vid Strömkajen likväl som Nybrokajen som erbjuder goda möjligheter till en trevlig och effektiv båtpendling.

Service

En uppsjö av trevliga restauranger i närområdet som bl.a. Berns, Wedholms Fisk., Vau de Ville, Lebanon Meze Lounge, Bistro Créme, Grands Veranda , Strand Hotell, B.A.R, Restaurang Arsenalen m.fl.
Endast någon minuters gångavstånd ligger dessutom Stureplan, Kungsträdgården. Vill man koppla av på lunchen så erbjuder Berzelipark, Skeppsholmen, Nybroviken såväl kulturupplevelser som vackra promenadstråk eller varför inte botanisera på Bukowskis!
Hela citykärnans shoppingutbud bakom hörnet.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Fredrik Lindén
010 - 33 11 340
fredrik.linden@novire.se


Kontakt

Fredrik Lindén Fredrik Lindén
010 - 33 11 340

fredrik.linden@novire.se

Fler lokaler för kontakt


Novi Real Estate

Läs mer om Novi Real Estate och deras 39 lediga lokaler

novire.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 280419

Utvalda lokaler från Novi Real Estate i CityLiknande lediga lokaler i City


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning