Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Arenavägen 63

Kontor, 445 m2, Stockholm, Globen

Representativt kontor med stor och rymlig terrass

Representativt kontor i ett av Globenområdets bästa lägen. Lokalen är belägen längst upp i fastigheten och håller mycket fint skick. Planlösningen är i huvudsak öppen i kombination med flertalet större mötesrum samt ett par mindre samtalsrum/telefonsbås. Lokalen har även en mycket välkomnande entré, vilket inkluderar kaffestation och lounge. Till lokalen hör även den stora terrassen som överblickar Slakthusområdet och erbjuder många fina soltimmar under sommarhalvåret, vilket ger lokalen ytterligare en dimension.

Kontorsfastigheterna i Globen City uppfördes i samband med bygget av Globen och håller en hög och modern standard med ett väl fungerande inomhusklimat.Arenan 2 ligger närmast Tele2 Arena och innehåller kontor, Globen Shopping med 60 butiker och restauranger samt garage med ca 1600 parkeringsplatser. Byggnaderna har 9 våningar med entré från plan 3 och 4. Eftersom byggnaderna är uppförda med pelarkonstruktion är det möjligt att skapa en flexibel och effektiv planlösning i lokalerna.

Omgivning

Globen är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma här. Globenområdet ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.

Planlösning

Vi skräddarsyr planlösningen utifrån kundens önskemål.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser i fastigheterna som även har inhägnad cykelförvaring.

Service

I området finns Globen Shopping med 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, gym, läkare, m.m.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Daniel Holmberg
010-482 72 14
daniel.holmberg@klovern.se


Kontakt

Daniel Holmberg Daniel Holmberg
010-482 72 14

daniel.holmberg@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 306 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 275976

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i GlobenLiknande lediga lokaler i Globen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning