Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Arenavägen 45 plan 8

Kontor, 202 m2, Stockholm, Globen

Flexibelt kontor mitt i Globenområdet

Denna lokal är belägen centralt i området med Globen precis utanför fönstret. Planlösningen kan anpassas efter kundens önskemål och det burspråk som vetter mot arenan skapar ljus och rymd i lokalen. Det centrala läget med närhet till både service och allmänna kommunikationer är ett stort plus. Direktaccess till garage, godsmottagning och miljörum finns även via fastighetens hissar.

Kontorsfastigheterna i Globen City uppfördes i samband med bygget av Globen och håller en hög och modern standard med ett väl fungerande inomhusklimat.Arenan 3 består av de magnifika tornen mitt i Globenområdet. Med hänförande utsikt och endast 50 m till tunnelbanan respektive Globen Shopping står lokalerna i Arenan 3 i en klass för sig. Lokalerna är utrustade med installationsgolv vilket ger en stor flexibilitet gällande planlösning.

Omgivning

Globen är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma i området. Globen ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.

Planlösning

Vi skräddarsyr planlösningen efter kundens önskemål.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser i fastigheterna som även har inhägnad cykelförvaring.

Service

I området finns Globen Shopping med ca 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, gym, läkare, tandläkare m.m.

Vägbeskrivning

Globen City ligger mellan Gullmarsplan och Slakthusområdet och nås smidigt via bl.a. intilliggande Södra länken och Nynäsvägen som båda har avfarter märkta "Globen". Såväl tunnelbanan som Tvärbanan har stationer med samma namn.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Daniel Holmberg
010-482 72 14
daniel.holmberg@klovern.se


Kontakt

Daniel Holmberg Daniel Holmberg
010-482 72 14

daniel.holmberg@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 311 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 281363

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i GlobenLiknande lediga lokaler i Globen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning