Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Arenavägen 41

Kontor, 130 m2, Stockholm, Globen

Unik kontorslokal med områdets bästa utsikt

Globenområdets kanske mest spännande lokal skall byggas om till kontor. Detta är en unik möjlighet för företaget som söker ett representativt kontor i en fantastisk miljö. Lokalen med tillhörande terrasser är belägen längst upp i fastigheten på plan 18 - 19 och erbjuder områdets i särklass bästa utsikt.

Kontorsfastigheterna i Globen City uppfördes i samband med bygget av Globen och håller en hög och modern standard med ett väl fungerande inomhusklimat.Arenan 3 består av de magnifika tornen mitt i Globenområdet. Med hänförande utsikt och endast 50 m till tunnelbanan respektive Globen Shopping står lokalerna i Arenan 3 i en klass för sig. Lokalerna är utrustade med ett installationsgolv vilket ger stor flexibilitet när det gäller planlösning.

Omgivning

Globen är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma här. Globenområdet ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.

Planlösning

I huvudsak öppen planlösning inklusive etagevåning en trappa upp.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser i fastigheterna inklusive möjlighet till inhägnad cykelförvaring.

Service

I området finns Globen Shopping med ca 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, tandläkare, gym, läkare, m.m.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Daniel Holmberg
010-482 72 14
daniel.holmberg@klovern.se


Kontakt

Daniel Holmberg Daniel Holmberg
010-482 72 14

daniel.holmberg@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 292 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 280038

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i Globen


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning