Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Arenavägen 39

Kontor, 380 m2, Stockholm, City

Högt upp i fastigheten finns denna ljusa och fina lokal på 380 kvm i ett attraktivt läge i Globen City.

Globen City erbjuder ljusa och luftiga kontorslokaler i en attraktiv stadsdel. Vi arbetar ständigt med nya lösningar för att ge våra gäster den bästa servicen och de senaste kringtjänsterna. Lokalerna anpassas mer än gärna efter de önskemål ni har som hyresgäst.

Omgivning

Globen City är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma här. Globen City ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna (grön linje) Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Stort inomhusgarage med parkeringsplatser i fastigheterna som även har inhägnad cykelförvaring.

Service

I området finns Globen Shopping med ca 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, gym, tandläkare, läkare, m.m.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Stephen Tran
010-482 71 07
stephen.tran@klovern.se


Kontakt

Stephen Tran Stephen Tran
010-482 71 07

stephen.tran@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 326 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 294269

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i CityLiknande lediga lokaler i City


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning