Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Arenavägen 39

Kontor, 201 m2, Stockholm, Globen

Lokal med stor potential i attraktivt läge

Lokal med stor potential i ypperligt läge. Lokalen är ljus och flexibel där möjligheten finns att anpassa planlösning efter kundens önskemål. Läget är centralt i området vilket garanterar närhet till både service och restauranger samt allmänna kommunikationer. Direktaccess till garage, cykelförvaring, godsmottagning och miljörum finns även via fastighetens hissar.

Kontorsfastigheterna i Globen City uppfördes i samband med bygget av Globen och håller en hög och modern standard med ett väl fungerande inomhusklimat.Arenan 3 består av de magnifika tornen mitt i Globenområdet. Med endast 50 meter till tunnelbanan respektive Globen Shopping står lokalerna i Arenan 3 i en klass för sig. Lokalerna erbjuder fantastisk utsikt och är även utrustade med installationsgolv vilket ger en stor flexibilitet gällande planlösning.

Omgivning

Globen är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma här. Globenområdet ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.

Planlösning

Befintligt planlösning är öppen i kombination med två telefonrum och ett större konferensrum. Planlösningen kan dock anpassas utifrån kundens önskemål.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser i fastigheterna som även har inhägnad cykelförvaring.

Service

I området finns Globen Shopping med 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, tandläkare, gym, läkare, m.m.



Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Daniel Holmberg
010-482 72 14
daniel.holmberg@klovern.se


Kontakt

Daniel Holmberg Daniel Holmberg
010-482 72 14

daniel.holmberg@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 332 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 287496

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i Globen



Liknande lediga lokaler i Globen






Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning