Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Arenavägen 33

Kontor, 220 m2, Stockholm, Globen

Flexibel lokal i markplan

Flexibel lokal belägen i markplan ut mot Arenavägen. Lokalen kan användas som butik, kontor och/eller lagerlokal. Den är helt rå idag och vi avser bygga om den till modern lokalstandard så fort vi hittar rätt hyresgäst. Kunden har således alla möjligheter att påverka planlösning samt ytskikt. Parkeringsmöjligheter finns i fastighetens garage men även i direkt anslutning till lokalen.

Kontorsfastigheterna i Globen City uppfördes i samband med bygget av Globen och håller en hög och modern standard med ett väl fungerande inomhusklimat.Arenan 6 är belägen bara ett par minuter från Gullmarsplan och innehåller kontor, butiker, restauranger och garage. Fastigheten består av två byggnader med åtta respektive nio våningar. Den ena byggnaden är byggd i souterräng och har entré i markplan både från Arenavägen och Arenagången. Hissförbindelse finns direkt från garaget till kontorsplanen.

Omgivning

Globen är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma här. Globenområdet ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.

Planlösning

Skräddarsys i samråd med kunden.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser finns i fastigheterna inklusive inhägnad cykelförvaring.

Service

I området finns Globen Shopping med ca 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, gym, tandläkare, läkare, m.m.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Daniel Holmberg
010-482 72 14
daniel.holmberg@klovern.se


Kontakt

Daniel Holmberg Daniel Holmberg
010-482 72 14

daniel.holmberg@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 326 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 281819

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i GlobenLiknande lediga lokaler i Globen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning