Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Arenavägen 27

Kontor, 304 m2, Stockholm, City

Ljus gavellokal högst upp i fastigheten med egen terrass och vy över Globen city i södra Stockholm.

Ljus gavellokal högst upp i fastigheten med egen terrass i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Lokalen är trevligt belägen i en av fastighetens flyglar vilket ger ljusinsläpp från tre väderstreck. Härligt hög vy från plan 8 med fin utsikt över Globen city och södra Stockholm.

Lokalen har en trevlig planlösning med en kombination av öppna ytor, kontorsrum och mötesrum. Här finns goda möjligheter att få ett representativt kontor i ett av Stockholms mest dynamiska områden.

Omgivning

Globen City är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken med 250 verksamma företag. Globen City ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.

Planlösning

Trevlig planlösning med kombination av öppna ytor, kontorsrum och mötesrum med moderna glaspartier, kapprum, förråd, wc. Här finns alla tänkbara möjligheter att skapa ett kontor anpassat efter er verksamhet.

Kommunikationer

Tunnelbana och tvärbana från stationerna Globen och Gullmarsplan på gångavstånd.

Service

Fastigheten är belägen invid Globen Shopping med 60 butiker, flertalet restauranger och caféer. Här finns även mataffär, bank, Systembolag, träningsanläggning och läkarmottagning.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Stephen Tran
010-482 71 07
stephen.tran@klovern.se


Kontakt

Stephen Tran Stephen Tran
010-482 71 07

stephen.tran@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 321 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 294625

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning