Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Arenavägen 27

Kontor, 480 m2, Stockholm, Globen

Ljus och flexibel lokal med närhet till service och allmänna kommunikationer

Denna lokal ligger strategiskt helt rätt i Globenområdet med närhet till både allmänna kommunikationer och service. Gångavståndet till Gullmarsplan är endast 3 - 4 minuter och Globen Shopping ligger ca 100 meter bort. Lokalen är ljus och kan med enkelhet anpassas utifrån verksamhetens behov. Befintlig planlösning är öppen i kombination med flera kontors- och mötesrum.

Kontorsfastigheterna i Globen City uppfördes i samband med bygget av Globen och håller en hög och modern standard med ett väl fungerande inomhusklimat.Arenan 6 ligger närmast Gullmarsplan och innehåller kontor, vård, restauranger och garage. Fastigheten består av två byggnader med åtta respektive nio våningar. Den ena byggnaden är byggd i souterräng och har ingång från både plan 3 och 4. Flera av lokalerna har terrass. Hissförbindelse direkt från garaget till kontorsplanen.

Omgivning

Globenområdet är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma här. Globenområdet ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.

Planlösning

Vi skräddarsyr planlösningen utifrån kundens önskemål.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser i fastigheterna som även har inhägnad cykelförvaring.

Service

I området finns Globen Shopping med 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, gym, tandläkare, läkare, m.m.

Vägbeskrivning

Globen City ligger mellan Gullmarsplan och Slakthusområdet och nås smidigt via bl.a. intilliggande Södra länken och Nynäsvägen som båda har avfarter märkta "Globen". Såväl tunnelbanan som Tvärbanan har stationer med samma namn.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Daniel Holmberg
010-482 72 14
daniel.holmberg@klovern.se


Kontakt

Daniel Holmberg Daniel Holmberg
010-482 72 14

daniel.holmberg@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 306 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 277676

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i GlobenLiknande lediga lokaler i Globen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning