Anderstorpsvägen 12

Kontor/Kontor/Kontor, 750 m2, Stockholm, Huvudsta

Strax utanför tullarna, vid Huvudsta Centrum, ligger Solna Spot. Med bara ett stopp på tunnelbanan innan Kungsholmen och några minuter med bil till de stora trafiklederna ligger allt som behövs inom räckhåll. Fastigheten är belägen på en höjd med milsvid utsikt och har ljusa, moderna lokaler som kan anpassas helt efter era behov. Här finns alla möjligheter att skapa goda framtidsutsikter för dig och ditt företag. Välkommen till Solna Spot!

Omgivning

Ett stenkast från både Kungsholmen och Sundbyberg ligger Solna Spot. Huvudsta har ett bra strategiskt läge med både service, natur och vatten runt hörnet. Trevlig närmiljö med fina grönområden, men ändå väldigt nära kommunikationer och de stora trafiklederna.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till Solna Spot. Huset ligger bara två minuters minuts gångväg från Huvudsta Centrum, som har en egen tunnelbanestation. Det strategiska läget mellan innerstan, Solna och Sundbyberg betyder att det finns många bra färdvägar. Det innebär att du snabbt kan ta dig till och från kontoret, vare sig du åker kommunalt, cyklar eller kör bil.

Huvudsta ligger väldigt bra till för de som cykelpendlar till och från jobbet. Flera stora cykelstråk går mellan Stockholms innerstad och Sundbyberg. Cykelvägen från Kungsholmen och Odenplan går till stor del genom vackra omgivningar förbi Huvudsta gård, Pampas marina och Karlbergs slott. Det är svårt att tänka sig en bättre start på dagen.

Bra läge idag, ännu bättre imorgon Solna Spot ligger redan bra till. Inom några år ser läget ännu bättre ut. Då kommer Huvudsta nämligen att få en ny pendeltågstation.

Övrigt

Visionen för Solna Spot är att skapa en toppmodern fastighet som har både form och funktion. Genom att utveckla och modernisera den tidstypiska arkitekturen från slutet av 60-talet får vi effektiva och ljusa lokaler där företagets medarbetare trivs och utvecklas. Med varsam hand polerar vi upp befintliga material så som marmor och mässing. Vi behåller det bästa med huset men tar det till nästa nivå och in i framtiden.

Visa stor karta
Kontakta annonsör
Patrik Sundberg
0733-49 87 20
patrik.sundberg@avantipartners.se


Kontakt

Patrik Sundberg
Patrik Sundberg
0733-49 87 20

patrik.sundberg@avantipartners.se

Fler lokaler för kontakt
Mengus

Läs mer om Mengus och deras 12 lediga lokaler

frösundavik.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 307295

Utvalda lokaler från Mengus i Huvudsta