Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Alströmergatan 39

Kontor, 360 m2, Stockholm, Kungsholmen

Lokalarean utgörs av ett stort öppet landskap med fysisk plats för upp till ca 30-40 arbetsplatser (ventilationen är dimensionerad för ca xx pers vid full beläggning). Lokalen har två mötesrum för ca 6 personer vardera med en fantastisk utsikt över Stockholm. I anslutning till pentryt finns en loungeyta med en mötesgrupp och längst ner i lokalen finns ytterligare en vilka inbjuder till informella möten och social samvaro. Lokalen har ett snyggt, modernt pentry med matplats för ca 6 personer, tre fräscha wc varav en rwc samt två förråd varav ett är städförråd. I anslutning till entrén finns utrymme för kopiator och pappersåtervinning.

Omgivning

Fastigheten är belägen på Kungsholmen nära de vackra omgivningarna längs Karlbergskanalen med härliga promenadstråk.

Kommunikationer

Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med ca 350 meters gångavstånd till Fridhemsplans tunnelbanestation där blå och grön tunnelbanelinje möts. Flera busslinjer passerar S: t Eriksgatan, exempelvis stombusslinjerna 1,3 och 4. E4:an nås enkelt för bilburna.

Service

Här finns ett gediget serviceutbud med populära Västermalmsgallerian inom kort gångavstånd. I närområdet finns ett par större gym, flertalet livsmedelsaffärer samt ett stort utbud av restauranger, pubar, caféer med mera.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt.Vänligen respektera att all kontakt skall gå via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.Uppskattad genomsnittshyra för området är 3200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 295149

Liknande lediga lokaler i Kungsholmen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning