Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Alströmergatan 16

Kontor, 208 m2, Stockholm, Kungsholmen

Lokalarean fördelas över två plan. Den större delen av lokalen ligger i entréplan och en mindre del i ligger i källarplan med access via spiraltrappa.
Lokalen lämpar sig för kontorsverksamhet alternativt kontor i kombination med showroom, skapande eller utställningsverksamhet.
Entréplanet har egen ingång direkt från gatan samt stora fönster som erbjuder utmärkta skyltmöjligheter! Här är det en öppen planlösning med ett kontorslandskap för ca 8 arbetsplatser samt ett konferensrum för ca 8 pers. Här finns även kapprum, två fräscha wc, ett kopieringsrum/förråd samt ett snyggt, modernt pentry. I pentrydelen finns en trevlig loungeyta som kan nyttjas för möten och social samvaro. Direkt till höger om entrén finns en yta som kan nyttjas för väntande besökare.
Källarytan kan förslagsvis nyttjas som lager, studio, verkstad, ateljé eller för möten.
Lokalen är mycket ljus och fin, en plats där din personal definitivt kommer att trivas och inspireras av närområdets puls.
Bredband: ComHem och Stokab finns anslutna till fastigheten. Stokab gör det möjligt att använda fiberoptiskt nätverk samt välja bredbandsleverantör.
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

Kommunikationer

Knappt 300 meter till Fridhemsplans tunnelbanestation där både röd och grön linje passerar. Flera busslinjer passerar på Sankt Eriksgatan inte långt från fastigheten, bland annat stombusslinje 1, 3 och 4. E4:an nås enkelt för bilburna.

Service

Mycket bra serviceutbud i närområdet. Populära Västermalmsgallerian med en mängd olika butiker ligger ett par kvarter bort. Inom kort gångavstånd finns Åhléns, flera gym, mattaffärer, banker, ett flertal restauranger, pubar och caféer med mera.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av verksamhet och hyresgäst. Vänligen respektera hyresvärdens önskemål om att all kontakt samt visningar sker via mäklaren.17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 3200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 302549

Liknande lediga lokaler i Kungsholmen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning