Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Sydhamnsvägen 46

Kontor, 1160 m2, Södertälje

Effektiva ytor för lager/produktion med tillhörande kontorsyta. Möjlighet till asfalterad uppställningsyta och parkeringsplatser finns i anslutning till byggnaden.

Ytorna består av en större lager/produktionshall med kontor i direkt anslutning mot den öppna hallen. In och urlastning sker smidigt via lastkajen som nås från den stora lagerhallen.

I lokalens södra del finns en separerad kontorsdel med bland annat personalutrymmen som består av pentry, personalrum och wc samt kontor

Finns intresse av att bedriva verksamhet med kundmottagning finns en entré avsedd för detta samt en personalentré till kontorsdelen.

Lokalen har ett sadeltak där den fria höjden invändigt är ca 4,7 meter vid taknock och ca 3,5 meter där taket möter ytterväggen. Ett entresolplan finns om ca 80 kvm som lämpar sig väl till förvaring.

Lokalen har ett strategiskt läge ca 3 min från E4/E20, nära Södertälje Hamn och Södertälje

Gör gärna en intresseanmälan eller ring för mer information.

Omgivning

Fastigheten ligger ca 3 km sydost om Södertälje centrum i stort och uppbyggt industriområde. Området ligger längs E4:an och stäcker sig över både den östra och västra sidan, samt angränsar mot Södertälje hamn (Igelstaviken) i öster.

Den samlade industribebyggelsen i området sträcker sig som ett ca 3 km långt bälte ända in till stadens centrum. I den norra delen av hamnen pågår ett detaljplanearbete för att utveckla bostäder med ett sjönära läge. Den befintliga industiytan ska utvecklas till ett attraktivt bostadsområde.

Kommunikationer

Buss: Närmaste busshållplats nås inom 500 m och trafikeras av linjerna 754, 802 samt 788. Från Södertälje station tar resan med buss till Sydhamnsvägen 46 ca 20 min.

Tåg: På gångavstånd, ca 1 km meter ligger pendeltågsstationen Södertälje hamn. Resan till Stockholms centralstation tar ca 40 min.

Service

I närområdet finns logistikfastigheter, verkstäder, B2B, större indrustrier som Scania, kontorsfastigheter, lunchrestauranger. Bland annat Jacobs Restaurang inom några hundra meter samt populära Glashyttans värdshus som är väl värt ett besök. Även service som Willys mataffär, Scandic hotell, Friskis & Svettis och Circle K nås inom ett par 100 meter.

Kontakta annonsör
Niklas Norlin
070-3738023
Mobil:
niklas.norlin@nordicpm.se


Kontakt

Niklas Norlin Niklas Norlin
070-3738023
Mobil:

niklas.norlin@nordicpm.se

Fler lokaler för kontakt


Nordic PM

Läs mer om Nordic PM och deras 65 lediga lokaler

www.nordicpm.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 297516

Nordic PM

Utvalda lokaler från Nordic PM


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning