Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Kvarnbergagatan 14

Kontor, 239 m2, Södertälje

Fint kontor i mycket gott skick med närhet till Södertäje centrum. Busshållplats nås inom 50 meter och det är ca 5 minuters bilväg från E4:an.

Via den representativa entrén nås denna trevliga och väldisponerade kontorslokal. Ljusa och trevliga ytor som är i gott skick.

Rymligt matrum och pentry samt upp till 6 st rymliga kontorsrum, några av dem är generöst tilltagna och fungerar utmärkt som konferens/mötesrum. Mellan två av kontorsrummen finns en flyttbar vikvägg som enkelt kan öppnas upp om behov av en större samlingsyta finns. Wc-grupp och två bra förvaringsutrymmen erbjuds också.

I samma byggnad finns det bland annat möjlighet att hyra in sig i föreläsningssalar , en trevlig lunchrestaurang att tillgå som serverar vällagad husmanskost samt ett mindre kafé med ett brett utbud av bakverk, smörgåsar och smoothies m.m.

Mitt emot huvudentrén finns ett rymligt parkeringsgarage men gott om parkering. Även ett 20-tal utomhusparkeringar finns i direkt anslutning till entrén.

Inom några få minuters promenad nere vid Södertälje kanal förbereder Elit hotell för att slå upp portarna till sitt nya hotell. Här kommer det inom kort finnas två restauranger samt spa förutom den traditionella hotellverksamheten.

Omgivning

Fastigheten är belägen i centrala Södertälje ett stenkast från södertälje kanal ca 1 km till centum.

I centrum finns tre shoppinggallerior där butikerna erbjuder en stor variation av välkända butikskedjor och lokala butiker.

Några välkända företag i närområdet är Aztra Zeneca, Scania, Tom Tits, Volkswagen Sweden samt lärosätet KTH (Kungliga Tekniska Högskolan). Både KTH och Scania är hyresgäster i fastigheten.

Omkring 7500 företag finns registrerade i Södertälje dit mer än 20 661 människor arbetspendlar varje dag. 2,3 miljoner människor når Södertälje på mindre än en timme.

Hamnen, som ständigt växer, ligger mitt emellan Mälaren och Östersjön. Härifrån fraktar fartyg varor till och från hela världen. Det gör Södertälje till en viktig knutpunkt och ett logistiskt centrum - infrastrukturen är viktig för företagen som redan finns här och för de som vill etablera sig här. Det unika läget har förvandlat Södertälje från industristad till en attraktiv bas för företag i många olika branscher.

Kommunikationer

Bil Från Stockholm tar det ca 30 minuter med bil.

Tåg Södertälje station (Pendeltåg) nås inom ca 1,5 km från fastigheten. Restid till Cityterminal i Stockholm är ca 40 minuter.

Buss Busshållplats finns inom 50 meter från fastigheten och trafikeras bland annat av busslinje 758, 759 och 787. 787 tar dig till Södertälje station på ca 10 min.

Flyg Från Södertälje når du tre flygplatser på mindre än en timme Arlanda, Skavsta och Bromma.

Cykel Cykelbanor finns och det är mycket goda förutsättningar att ta sig fram på cykel i Södertälje.

Service

Inom gångavstånd nås Södertälje centrum som erbjuder ett brett utbud av både butiker och service. Här finns flertalet av det stora kejorna etablerade så som H&M, Din sko, Åhlens etc. Utöver det finns service som banker, vårdcentral, restauranger och diverse småbutiker. Södertälje har ett rikt kulturutbud med både konsthall, bibliotek, kulturhus, flera musikscener, teatrar och biografer.

Morabergs handelsområde nås inom 5 minuter med bil. Många av de stora kjedorna finns här representerade, bland annat Stadium, JULA och K-rauta för att nämna några.

Kontakta annonsör
Ragnhild Sjöberg

ragnhild.sjoberg@nordicpm.se


Nordic PM

Utvalda lokaler från Nordic PMLiknande lediga lokaler


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning