Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Kvarnbergagatan 14

Kontor, 203 m2, Södertälje

Ypperligt läge i "KTH" huset med närhet till Södertäje centrum. Busshållplats nås inom 50 meter och det är ca 5 minuters bilväg från E4:an.

Här erbjuds möjligheten att inreda och få ett kontor anpassat helt efter era önskemål. Lokalen är idag en råyta som erbjuder fina möjligheter för kontorsverksamhet. Ett förslag till planlösning finns presenterad under annonasen men det förslaget justeras enligt den nya hyresgästens behov.

I samma byggnad finns det bland annat möjlighet att hyra in sig i föreläsningssalar, en trevlig lunchrestaurang att tillgå som serverar vällagad husmanskost samt ett mindre kafé med ett brett utbud av bakverk, smörgåsar och smoothies m.m.

Mitt emot huvudentrén finns ett rymligt parkeringsgarage men gott om parkering. Även ett 20-tal utomhusparkeringar finns i direkt anslutning till entrén.

Inom några få minuters promenad nere vid Södertälje kanal förbereder Elit hotell för att slå upp portarna till sitt nya hotell. Här kommer det inom kort finnas två restauranger samt spa förutom den traditionella hotellverksamheten.

Kontakta oss så berättar vi mer och svarar på era frågor.

Omgivning

Fastigheten är belägen i de centrala Södertälje ett stenkast från södertälje kanal med centum inom 1 kilometers avstånd.

Industriområdet domineras av Aztra Zeneca. Andra kända företag i området är Scania, Tom Tits, Wolkswagen Sweden samt lärosätet KTH (Kungliga Tekniska Högskolan). Både KTH och Scania är hyresgäster i fastigheten.

Från Stockholm tar resan hit ca 30 min med bil. Två Europavägar möts här, E4 och E20 och påfarten nås inom 5 min. Spårtrafiken i Södertälje trafikeras av Stambanan, Mälarbanan och östra stambanan.

Hamnen, som ständigt växer, ligger mitt emellan Mälaren och Östersjön. Härifrån fraktar fartyg varor till och från hela världen. Det gör Södertälje till en viktig knutpunkt och ett logistiskt centrum - infrastrukturen är viktig för företagen som redan finns här och för de som vill etablera sig här. Det unika läget har förvandlat Södertälje från industristad till en attraktiv bas för företag i många olika branscher.

I Södertälje hittar vi Stockholms läns tredje största arbetsmarknad som erbjuder ca 47 000 arbetstillfällen. Omkring 7500 företag finns registrerade i Södertälje och nyföretagandet har ökat med nästan 35 % från 2015. Mer än 20 661 människor arbetspendlar in till Södertälje varje dag.

2,3 miljoner människor når Södertälje på mindre än en timme.

Kommunikationer

Bil Från Stockholm tar det ca 30 minuter med bil.

Tåg Södertälje station (Pendeltåg) nås inom ca 1,5 km från fastigheten. Restid till Cityterminal i Stockholm är ca 40 minuter.

Buss Busshållplats finns inom 50 meter från fastigheten och trafikeras bland annat av busslinje 758, 759 och 787. 787 tar dig till Södertälje station på ca 10 min.

Flyg Från Södertälje når du tre flygplatser på mindre än en timme Arlanda, Skavsta och Bromma.

Cykel Cykelbanor finns och det är mycket goda förutsättningar att ta sig fram på cykel i Södertälje.

Service

Inom gångavstånd nås Södertälje centrum som erbjuder ett brett utbud av både butiker och service. Här finns flertalet av det stora kejorna etablerade så som H&M, Din sko, Åhlens etc. Utöver det finns service som banker,vårdcentral, restauranger och diverse småbutiker.

Morabergs handelsområde nås inom 5 minuter med bil där de stora elektronikkedjorna finns, tillsammans med bland annat bygghandel så som JULA och K-rauta.

Kontakta annonsör
Ragnhild Sjöberg

ragnhild.sjoberg@nordicpm.se


Nordic PM

Utvalda lokaler från Nordic PMLiknande lediga lokaler


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning