Slottsgatan 69

Kontor, 261 - 2181 m2, Norrköping

Moderna, ljusa och effektiva lokaler i miljöcertifierad fastighet vid Comfort Hotel.

Modernt och ljust kontor med inflyttning från 1 november 2021. Ytan är fördelad på sju våningsplan om vardera ca 300 kvm som kan hyras var för sig eller i kombination.
Fastigheten erbjuder hög teknisk standard, god ventilation och generöst ljusinsläpp. Närhet till både hotell och restauranger.

- 2 terrasser
- Tillgång till omklädning, cykelförråd, arkiv/förråd och garage
- Miljöcertifierad fastighet (BREEAM Very good) med extremt låg energiförbrukning
- Mycket goda kommunikationer

OMGIVNING/NATUR
Fastigheten Spinnhuset är beläget intill Motala Ströms norra kaj, väster om Hamnbron, inom 5 minuters promenad från resecentrum och stadskärnan. Bebyggelsen är en mix av modern arkitektur och vackra hus från förra sekelskiftet.

I de intilliggande områdena Butängen och Saltängen / Inre Hamnen planeras för omfattande bebyggelse av bostäder och kommersiella lokaler. Dessa områden kommer att bli en del av innerstaden.

NÄRSERVICE
Hotellet har bar och lobbyshop. I grannkvarteret ligger den populära restaurang Remmaren. En ny restaurang planeras öppna till våren i Tullhuset, alldeles vid strandkanten i bästa solläge. Vidare planerar Norrköpings kommun för ett kallbad med boutiquehotell och restaurang på Strömsholmen, som nås enkelt via Tullhusbron.

Inom bekvämt gångavstånd finns stora delar av Norrköpings kultur- och nöjesliv, gallerior, restauranger och shopping.

KOMMUNIKATIONER
5 min gångavstånd till Norrköping resecentrum där tåg och spårvagnar knyter samman. Restid med tåg från Stockholm C till Norrköping från 1 h 12 min (Ostlänken kommer att kapa restiden till ca 50 min).
För den bilburne ligger fastigheten mycket bekvämt till med närhet till både Norra- och Östra promenaden, samt närhet till Ingelsta Shopping och E4.

Kontakta oss för mer information!


Fastighetsbeteckning

Spinnhuset 9

Byggår

2016


Hiss

JaKontakta Annonsör

Eric Johansson
073-687 40 45
eric.johansson@cushwake.com

Utvalda lokaler från Cushman & Wakefield

Liknande lediga lokaler