Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Kungsgatan 6

Kontor, 125 m2, Malmö, Centrum

Unik möjlighet att påverka ditt kontor på centralt läge i Malmö!

Chans att påverka utformningen av sitt nya kontor erbjuds i denna karakteristiska byggnad i centrala Malmö. Fastighetens arkitektur är unik och utsikten är fantastisk. Strategiskt belägen som knutpunkt för många av stadens busslinjer och parkering finns i garaget under fastigheten. Praktiska ytor som skapar effektiva och ljusa arbetsplatser. Välkommen på visning!

Välkommen till K6! Svenska hus tar nu ett helhetsgrepp om denna fastighet och kommer att omvanda detta hus till ett av Malmös mest spännande kontorshus.


Fastigheten har ett otroligt bra kommersiellt läge och ligger på Amiralsgatan och Kungsgatan. Möjlighet att hyra kontorslokaler i ytor mellan 300-2000 kvm.. Tillgångar såsom atriumgård, mötesplatser, parkmiljö, kommunikationsläge är viktiga värden för att denna fastighet ska bli mer än ett kontorshus.


Med ett av de mest kommersiella lägen i Malmö ligger denna unika fastighet med busshållplats av samtliga bussar precis utanför en av entréerna. Garage i huset både till besökande och till hyresgäster i fastigheten. En stor ljusgård i hjärtat av huset med flera entréer och hissar som betjänar både kontorsverksamheter och handel som är hyresgäster i fastigheten.

Omgivning

Ligger i ett kommersiellt läge med med lätt att ta sig både med bil, buss eller som gående. Nära till handel, restauranger m.m.

Kommunikationer

Busshållplats vid fastigheten med alla bussar i Malmö. Ca 10 min gångväg till Triangeln och Centralstationen.13058

Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anna Hurtig

anna.hurtig@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i CentrumLiknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning