Ystadvägen 22 B

Kontor, 9 - 22 m2, Malmö

Kontorsrum i historisk byggnad
Om lokalen
Enskilda kontorsrum finns att hyra i kontorshotell i anrik fastighet med tillgång till ett gemensamt pentry, fyra toaletter och gott om parkeringsplatser. Här erbjuds kontorsrum på 9 - 22 m². Fastigheten är belägen i närheten av Dalaplan och ett stenkast från Mobilia med all tänkbar service.

Just nu finns lediga kontorsrum i olika storlekar tillgängliga med hyra från 3004 kr/mån exkl. moms.

Ingår i hyran

- Gemensamt pentry
- Gemensam wc
- Fiberanslutning, el och värme
- Eget postfack
- Mötesyta
- Tillgång till kontoret 7 dagar i veckan alla tider på dygnet
- Tillgång till parkeringsmöjligheter
- Städning av gemensamma ytor
- Sophantering

Välkommen att höra av dig för visning!

Mer om fastigheten
Anrik kontors- och industrifastighet belägen i södra delen av Malmö centrum precis vid Dalaplan i stadsdelen Sofielund. Affärscentret Mobilia som ligger precis i närheten erbjuder handel, service och restauranger. Flera busslinjer trafikerar den närliggande hållplatsen. Fastigheten lät uppföras av Fritz Kurzel 1896 för sitt AB Kurzels Fabriker som fram till 1955 tillverkade bl.a. garn, mattor, kläder och skurdukar. Än idag går fastigheten under smeknamnet "Spinneriet". Det så kallade Ugglanhuset som fungerat som förmansvilla finns också inom fastigheten och används idag som kontorshotell.

Omgivning
Fastigheten sträcker sig över ett kvarter mellan Ystadvägen och Bragegatan, där Ugglanhuset ligger utmed Ystadvägen. På fastigheten finns flera olika typer av verksamheter inom kontor, lager och konstnärsverksamhet. Byggnaden har två våningar som sammanbinds med en invändig trappa.

Närservice
5 min promenadavstånd till Mobilia köpcenter med all tänkbar service, shopping och lunchrestauranger. 2 min gångavstånd till Dalaplan med fler lunchalternativ.

Kommunikationer
5 min på cykel till Möllevångstorget. Flera busshållplatser i närheten. Smidigt att ta sig med bil till fastigheten ut mot Yttre och Inre ringen via Ystadvägen.

Kontakta Annonsör

Attila Mag
070-994 87 82
attila.mag@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler