Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Ystadvägen 22

Kontor, 662 m2, Malmö, Sofielund

Stor, ljus kontorslokal i anrik fastighet.

Stor, ljus kontorslokal med välplanerade ytor och stora möjligheter. Belägen i närheten av Dalaplan och Mobilia med goda bussförbindelser.

Nu erbjuder vi ett välplanerat kontor på 2:a våningen i denna historiska anrika fastighet. Stora fönster skapar en ljus och trivsam atmosfär. Lokalen består idag både av större och mindre kontorsytor men som kan enkelt öppnas upp för en mer öppen planlösning. Fastigheten är belägen i närheten av Dalaplan och Mobilia med goda bussförbindelser. Parkering erbjuds inom fastigheten.

Anrik kontors- och indrustifastighet belägen i södra delen av Malmö centrum ett stenkast från Dalaplan i stadsdelen Sofielund. Fastigheten lät uppföras av Fritz Kurzel 1896 för sitt AB Kurzels Fabriker som fram till 1955 tillverkade bl.a. garn, mattor, kläder och skurdukar. Än idag går fastigheten under smeknamnet "Spinneriet". Det sk Ugglanhuset som fungerat som förmansvilla finns också inom fastigheten.

Omgivning

Fastigheten ligger i stadsdelen Sofielund, ett stenkast från Dalaplan och med Ystadvägen 22 som huvudadress. Handel, service och restauranger finns i närheten i form av affärscentret Mobilia. Bygghandel, färghandel samt gym finns rakt över gatan.

Kommunikationer

Flera olika busslinjer trafikerar Ystadvägen dagligen.


Kontakta annonsör
Lars Jeppsson

lars.jeppsson@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Sofielund


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning