Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Torggatan 2

Kontor, 2625 m2, Malmö, Centrum

Denna helt unika lokalen är totalt 2 625 kvm, fördelat på fem våningar och har en egen entré från Torggatan 2. På entréplan finns en stor reception samt två stora konferensrum och fyra mindre kontorsrum. Här ligger också ett kök i anslutning till stora gemensamma ytor. Dessa fungerar som matsal men ger även möjlighet till stora möte, konferenser eller andra tillställningar. På resterande plan finns plats för ca. 45 arbetsplatser/plan. Det finns även konferensrum och pentry på varje plan. Lokalens läge ger närhet till allt vad centrum har att erbjuda med butiker, caféer och restauranger. Från Gustav Adolfs Torg finns goda kommunikationsmöjligheter. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Omgivning

Fastighetens centrala läge ger närhet till både butiker, restauranger och grönområden. Precis vid torget stannar de flesta av stadens busslinjer.

Kommunikationer

Från Gustav Adolfs Torg går du till Centralstationen och Station Triangeln på tio minuter då torget ligger mitt emellan Citytunnelns två stationer i Malmö. Med andra ord når du på ett smidigt sätt hela Öresundsregionen via pågatåg, regionaltåg och buss. Till Kastrups flygplats tar det 14 minuter med tåg från Station Triangeln.

Service

I området finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anneli Dahl
040-691 71 58
070-961 84 02
anneli.dahl@vasakronan.se


Kontakt

Anneli Dahl Anneli Dahl
040-691 71 58
070-961 84 02

anneli.dahl@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 192 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 276968

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i CentrumLiknande lediga lokaler i Centrum


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning