Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Terminalgatan 7

Kontor, 6662 m2, Malmö, Östra Hamnen

I Östra Hamnen finns nu möjlighet att etablera er verksamhet i en helt egen kontorsbyggnad. Kontoret ligger på samma fastighet som Terminalen 3 vilket möjliggör direktaccess till lager om så önskas.
Kontorsbyggnaden utgör totalt ca 6600 kvm fördelat enligt följande:
Källare: 1 063
Bottenplan: 2 907
Våning 2: 2 692
Bottenplan utgörs av en rymlig receptionsyta och kapprum i anslutning till matsal med uppvärmningskök. I mitten av huset är flertalet omklädningsrum, arkivrum samt toalettpaket placerade. Själva kontorsytan är till största del öppen i kombination med ett antal kontorsrum i varierande storlek.
Plan 2 nås via hiss och trappa. Här utgör större delen av ytan öppen planlösning med ett 15-tal kontorsrum placerade längs med fönsterraden.
Källarvåningen rymmer ytterligare omklädningsrum, bastu samt utrymmen för fastigheten och tex. träningsrum.
Tack vare det stora antalet fönster, vitmålade väggar och mycket glaspartier är kontoren trevliga och ljusa att vistas i. Pelarkonstruktionen underlättar för eventuella anpassningar och förändring av planlösning.
Parkering finns att tillgå intill byggnaden.
Stadsbuss nr 31 stannar på Terminalgatan, restid ca 8 minuter från Centralen.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1350 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Richard Wihlborg

0763-037900
richard.wihlborg@relier.se


Utvalda lokaler från Relier - Real Estate Advisor i Östra Hamnen


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning