Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Stortorget 29

Kontor, 92 m2, Malmö, Centrum

Här kan du välkomna dina besökare via en av Malmös vackraste entréer. På en förstaklassig adess vid Stortorget erbjuder vi en fin lokal med plats för ca 6-8arbetsplatser. Det finns ett stort rum för öppet kontorslandskap samt två rymliga mötesrum, samtliga med utsikt mot Stortorget. Lokalen har vackra trägolv, högt i tak och fina stuckaturer.

Omgivning

Fastigheten är belägen på Stortorget i direkt anslutning till gågatan med butiker, restauranger och all tänkbara service.

Kommunikationer

Det tar två minuter att gå till Centralstationen och nya stationen för Citytunneln. Därifrån går bussar, pågatåg, regionaltåg, X2000 samt Öresundståget som enkelt tar dig till Kastrup, Köpenhamn och kontinenten. Från Centralstationen går även flygbussar till Sturup.

Service

Fastigheten ligger centralt med närhet till restauranger, butiker och kommunikationer.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anneli Dahl
040-691 71 58
070-961 84 02
anneli.dahl@vasakronan.se


Kontakt

Anneli Dahl Anneli Dahl
040-691 71 58
070-961 84 02

anneli.dahl@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 154 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 288660

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i CentrumLiknande lediga lokaler i Centrum

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning