Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Stormgatan 14

Kontor, 326 m2, Malmö

Mitt i stan med havet som granne

Ett stenkast från Malmö Centralstaton ligger denna ljusa lokal med öppna ytor på 326 kvadratmeter. Planlösningen är öppen, ljus och fräsch.

FASTIGHETEN OCH OMGIVNINGEN
Kolga-huset är ett imponerande funkis-hus med ett drömläge vid inloppet till Malmös Nyhamn. Arkitekt Carl-Axel Stoltz ritade huset som stod färdigt 1935 och var ett av Malmös första funkis-hus. Idag pågår invändig renovering som ger kontoren känslan av nyproduktion. Utsikten över Malmö stad och Nyhamnen erbjuder dessutom en glimt av Öresund. Sedan några år tillbaka pågår en omfattande utveckling av området runt Malmö Central och det som en gång låg lite avsides är idag en del av stadens centrum. Fastigheten består främst av kontorslokaler men även ett mindre antal lägenheter. I huset finns en allmän takterrass som används flitigt av våra hyresgäster.

KOMMUNIKATION
Malmö Central ligger ett par minuters gångväg bort och ytterligare några minuter tar dig fram till Stortorget. På Malmö Central finns inte bara tåg och Citytunnel utan även stadsbussar och länsbussar. Bilpendlare tar med fördel Jörgen Kocksgatan för snabb åtkomst till ringvägen och motorvägen.

SERVICE
Eftersom området befinner sig i förändring dyker hela tiden nya restauranger och butiker upp. På Malmö Central hittar man idag ett stort och varierat utbud av lunchrestauranger och viss service. På andra sidan Nyhamnen ligger Universitetet och flera lunchställen.

ÖVRIGT
Tillträde enligt överenskommelse.

PARKERING
I huset finns ett garage med möjlighet att hyra platser. I närheten finns flera parkeringshus samt
gatuparkering längs kajen och i närområdet.

Adress: Stormgatan 14

FAKTA:
Yta lokal: 326 kvm
Fastighetstyp: Affärsfastighet med fåtal lägenheter
Område: Innerstaden, Nyhamnen
Byggnadsår: 1935
Avstånd Malmö C: 450 meter
Parkering: Hyrplatser
Skyltmöjligheter:
Våningar: 6
Hiss: Finns

Kontakta annonsör
Ekholm Emmie

emmie.ekholm@stena.com


Liknande lediga lokaler


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning