Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Södra Tullgatan 4

Kontor, 132 m2, Malmö, Centrum

På 9e våningen på Södertull kan vi erbjuda en fin kontorslokal med utsikt över kanalen och gågatan. Lokalen är rumsindelad med 6 rum och har ett centralt placerat pentry. Lokalen är snyggt inredd med parkettgolv, glaspartier till kontorsrummen och ljust målade väggar. Här har du ditt kontor mitt i händelsernas centrum. Läget vid Södertull är strategiskt perfekt med butiker och restauranger direkt utanför dörren. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!

Omgivning

Fastigheten är belägen där Södra Förstadsgatan möter Gustav Adolfs Torg. Fastigheten har utsikt mot kanalen och "Spanska Trappan" i Malmö.

Kommunikationer

Från Södertull går du till Centralstationen och Station Triangeln på tio minuter då Södertull ligger mitt emellan Citytunnelns två stationer i Malmö. Med andra ord når du på ett smidigt sätt hela Öresundsregionen via pågatåg, regionaltåg och buss. Till Kastrups flygplats tar det 14 minuter med tåg

Service

Här har du ditt kontor mitt i händelsernas centrum. Läget vid Södertull är strategiskt perfekt med butiker och restauranger precis utanför dörren. Alldeles utanför huset rinner kanalen där du kan slå dig ned på trapporna för en fika eller bara för att njuta av solen.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Cecilia Hanner
040-691 71 28
070-968 30 28
cecilia.hanner@vasakronan.se


Kontakt

Cecilia Hanner Cecilia Hanner
040-691 71 28
070-968 30 28

cecilia.hanner@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 134 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 278020

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i CentrumLiknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning