Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Södra Bulltoftavägen 17

Kontor, 2400 m2, Malmö, Kirseberg

Kontorslokaler på strategiskt läge

Fastighet med stor potential belägen på bästa läge på Kirseberg, och dess kommande station. 600-2400 kvm erbjuds i denna fastighet.

På strategiskt läge i expansiva Kirseberg erbjuder vi nu lokaler mellan 600-2400 kvm för användning som kontor, skola eller vård. Fastigheten är belägen strategiskt i Kirseberg vilket gör att man med enkelhet tar sig till både Malmö C men även ut till ringlederna. Under 2019 kommer en ny tågstation finnas ett stenkast bort från fastigheten vilket möjliggör ännu bättre kommunikation till området. Lokalernas planlösning är flexibel och det går att både ha kontorsindelade arbetsplatser samt aktivitetsbaserade ytor. Antal konferensrum och mötesrum anpassas utefter behovet. Välkomna till Malmös framtida, expansiva område!

Gott om parkeringsplatser på fastigheten

Trevlig fastighet i 3,5 plan för kontor och småindustri med goda parkeringsmöjligheter på baksidan.

Omgivning

Fastigheten är belägen i stadsdelen Kirseberg i norra Malmö, ett mysigt område med blandat inslag. Boende, skola, idrottsplats, handel och service finns i direkt närhet.

Kommunikationer

Busshållplats finns i direkt närhet. Kommande tågstation 2019.13058

Uppskattad genomsnittshyra för området är 1500 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anna Hurtig

anna.hurtig@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Kirseberg

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning