Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Skeppsgatan 9

Kontor, 55 m2, Malmö, Västra Hamnen

Yteffektivt kontor i entréplan med öppen planlösning för en flexibel möblering. Fastigheten ligger lättillgängligt och har en modern byggnad med trevlig entré och ingång från två sidor. Goda kommunikationsmöjligheter och nära till Malmö Centralstation. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!

10 500 kr/månad inklusive fastighetsskatt och konsumtionsavgifter (+ moms)

Omgivning

Fastigheten är belägen i Västra Hamnen, en stadsdel med bostäder, kontorshus, grönområden samt ett stort utbud av restauranger och affärer.

Kommunikationer

Bussförbindelser i nära anslutning till fastigheten. Det är ca 15 minuters gångväg till Malmö Centralstation. Därifrån går bussar, pågatåg, regiontåg, X2000 samt Öresundståget som enkelt tar dig till Kastrup, Köpenhamn och kontinenten. Från Centralstationen går även flygbussar till Sturup.

Service

Det finns all tänkbar service i närområdet. ICA Maxi Västra Hamnen ligger precis intill och det finns ett stort utbud av restauranger i närområdet. Kockums Fritid finns också nära och har ett stort utbud av all tänkbar träningg såsom gym, simhall, badmintonhall mm.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jenny Hartwig
040-691 71 41
070-608 11 41
jenny.hartwig@vasakronan.se


Kontakt

Jenny Hartwig Jenny Hartwig
040-691 71 41
070-608 11 41

jenny.hartwig@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 166 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 279894

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i Västra Hamnen


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning