Skeppsgatan 5

Kontor, 3787 m2, Malmö, Västra Hamnen

Green Building fastighet uthyres på ett fantastiskt läge i Västra Hamnen med flexibla kontorsytor, stora glaspartier och takterrass. Välkommen!

Den totala uthyrningsbara arean uppgår till ca 3787 kvm. Fastigheten uppfördes med mycket hög teknisk standard och med moderna materialval. Den är belägen på utsökt läge i Västra Hamnen, ett stenkast från havet mellan WTC Hamnplan, WTC Teknikportalen och Bo-01 och fd Malmömässan. Kommunikationsläget är mycket bra med närhet till bland annat Malmö Centralstation som är stadens kommunikationsnav vilket knyter samman staden med den övriga Öresundsregionen. Parkering löses genom en 25-årig parkeringsförbindelse med WTC Teknikportalen och avser 51 platser.

Fastigheten är ritad av White Arkitekter med fokus på energieffektivitet och flexibel planlösning samt består av 5 våningar (94% kontorsyta och 6% lägenhetshotell). Moderna och miljövänliga materialval präglar fastigheten.

Omgivning

Fastigheten ligger på ett strategiskt läge mellan centrum och havet med både grönområden i nära anslutning som vattnet som man kan blicka ifrån takterassen.

Planlösning

Fastighetens planlösning är flexibel utifrån hur man vill sitta och arbeta. Entréplanet är används idag som konferensrum, lounge och matsal och vån 2-4 som kontor med öppet landskap, konferens- och samtalsrum samt kök på resp våning.

Kommunikationer

Busshållplatser i direkt närhet till fastigheten. Promenad till Centralstationen tar ca 17 min eller väljer man cykeln så får man räkna med ca 5 min.

Service

Inom gångavstånd har man ICA Maxi och Apoteket samt också ett stort antal av olika restauranger mm

Övrigt

Endast uthyrning av hela fastigheten exkl lägenhetshotell.

Kontakta annonsör
Christian Histrup
042-4901315
ch@exeprop.se


Kontakt

Christian Histrup
Christian Histrup
042-4901315

ch@exeprop.se

Fler lokaler för kontakt
Executive Property Europe AB

Läs mer om Executive Property Europe AB och deras 7 lediga lokaler

exeprop.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 299639

Utvalda lokaler från Executive Property Europe AB i Västra Hamnen