Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Skeppsgatan 19

Kontor, 325 m2, Malmö, Västra Hamnen

Nu kan du hyra 325 kvm kontor i attraktiva World Trade Center!

Lokalen om 325 kvm är placerad på våning två med hiss och det finns möjlighet att själv påverka utformningen av lokalen för att anpassa den till just Era behov. Huset har genomgått en total ombyggnation och är i toppmodernt skick.

I entréplan finner du en bemannad reception, topprenoverad lobby samt en populär restaurang. Här finns även ett fullt utrustat nyrenoverat gym på ca 200 kvm som är exklusivt för hyresgästerna.

Fastigheten är belägen i början av Västra hamnen som är en av Malmös mest expansiva stadsdel. Här finner du ett stort utbud av restauranger, mataffärer, systembolag, apotek och övrig service. Här har du havet ett stenkast bort samt 10–15 minuters promenad till centralstationen. En ny fyrfilig väg är under uppförande i närområdet som underlättar biltrafik till och från centrala Malmö.

Här finns bra parkeringsmöjligheter för såväl besökare som egna anställda samt cykelparkering intill entrén.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anna Edlund
072-209 81 32
anna.edlund@nordier.se


Kontakt

Anna  Edlund Anna Edlund
072-209 81 32

anna.edlund@nordier.se

Fler lokaler för kontakt


Nordier Property Advisors AB

Fler lokaler från Nordier Property Advisors AB

www.nordier.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 289519
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning