Rundelsgatan 14

Kontor, 134 m2, Malmö

Välplanerade ytor med Malmö city utanför dörren
OM LOKALEN
Välplanerad kontorslokal på bra läge i Carolikvarteren, precis intill Caroli Köpcenter. Här sitter man nära lunchalternativ, shopping och serviceutbud. Bra parkeringsmöjligheter med flera parkeringshus i området samt gatuparkering. Gångavstånd till Malmö Centralstation och busslinjer. Mindre hiss finns i entrén, ett par trappsteg upp från gatuplan. Precis intill fastigheten ligger en mindre park som ger en fin utsikt från lokalen.

Lokalen är belägen på våning 2 och består av både öppna kontorsytor samt två kontorsrum/mötesrum, två wc samt ett större och ett mindre förråd.

Välkommen att kontakta oss för visning!

FASTIGHETSINFORMATION
Trevlig och välhållen kontorsfastighet mitt i centrala Malmö, fem minuters promenadavstånd från Malmö C. Fastigheten består i huvudsak av kontor med inslag av butikslokaler i markplan. Precis intill ligger köpcentret Caroli med god tillgång till restauranger, caféer, butiker och parkeringsgarage. Grönområde utanför fastigheten med en liten park.

OMRÅDE/OMGIVNING
Fastigheten ligger i området Caroli i Gamla staden, precis intill Caroli Köpcentrum. I området finns både kontor, butiker och bostäder. Det centrala läget innebär väldigt bra kommunikationer. Fem minuters promenadavstånd till Malmö C, stadsbussar i absolut närhet och goda parkeringsmöjligheter gör pendling enkelt. Från Malmö C tar man sig lätt till hela regionen samt Sturup och Kastrup.

KOMMUNIKATIONER
- Buss 150 m
- Tåg 700 m
- P-hus 83 m

NÄRSERVICE
- Lunchrestauranger 62 m
- Matbutik 140 m
- Köpcentrum 50 m
- Träning 100 m

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Sandrah Kimmehed
010-603 93 63
sandrah.kimmehed@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB