Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Rådmansgatan 16

Kontor, 1395 m2, Malmö, Centrum

Precis vid Triangelns tågstation, på bästa kommunikationsläge, har vi nu en ledig lokal på ca 1400 kvm. Fastigheteten där lokalen är belägen är nybyggd och erbjuder lokaler med toppmoderna installationer och väldigt bra yteffektivitet. Lokalen har en öppen planlösning med ljusa ytskikt och stora fönsterpartier vilket ger en ljus och öppen känsla. Det finns även mötesrum och ett antal telefonrum. Lokalen ligger på fjärde våningen med en härlig utsikt över S:t Johanneskyrkan och S:t Johannesplan. I samma hus ligger Triangelns köpcentrum med ca 120 butiker och restauranger. Precis utanför finns Station Triangeln med tågkommunikationer samt hållplatser för stadsbussar och flygbussar. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Omgivning

Fastigheten ligger i ett mycket gott kommunikationsläge i anslutning till Malmös gågata och station Triangeln. Närhet till grönområden och kulturutbud såsom Malmö Opera och Malmö Konsthall.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen precis intill Station Triangeln, Malmös nya ankytningspunkt för tåg. Inom gångavstånd finns hållplatser för region-, stads- och flygbussar. Till Kastrups flygplats tar det 14 minuter med tåg.

Service

I och omkring kvarteret finns ett stort utbud av butiker och service.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anneli Dahl
040-691 71 58
070-961 84 02
anneli.dahl@vasakronan.se


Kontakt

Anneli Dahl Anneli Dahl
040-691 71 58
070-961 84 02

anneli.dahl@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 132 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 269593

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i CentrumLiknande lediga lokaler i Centrum


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning