Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Propellergatan 1

Kontor, 801 m2, Malmö, Västra Hamnen

Mitt i blickfånget har vi kvarteret Relingen 1 som välkomnar besökare, boende och företagare till Västra Hamnen. Fastigheten är en modern byggnad med ljus och öppen entré, generösa glaspartier och härliga takterrasser med utsikt över Västra Hamnen, Ribersborg och Öresund.Lokalen om 801 kvm är väl anpassad med stora, öppna ytor vilket bidrar till att man kan disponera den på ett effektivt och flexibelt sätt. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!

Omgivning

Fastigheten är belägen i Västra Hamnen, med vattnet precis intill husknuten. Kv Relingen har under årens lopp fått många goda grannar då det vuxit fram en ny stadsdel med bostäder, kontorhus, grönområdens samt stort utbud av restauranger och affärer.

Kommunikationer

Bussförbindelser finns alldeles utanför huvudentrén. Det är ca 15 minuters gångväg till Malmö Centralstation.Därifrån går bussar, pågatåg, regionaltåg, X2000 samt Öresundståget som enkelt tar dig till Kastrup, Köpenhamn och kontinenten. Från Centralstationen går även flygbussar till Sturup.

Service

Det finns all tänkbar service i närområdet. ICA Maxi Västra Hamnen ligger precis intill, ett stort utbud restauranger finns i närområdet.Kockums Fritid finns tvärsöver gatan och har ett stort utbud med all tänkbar träning såsom gym, simhall, badmintonhall mm.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Cecilia Hanner
040-691 71 28
070-968 30 28
cecilia.hanner@vasakronan.se


Kontakt

Cecilia Hanner Cecilia Hanner
040-691 71 28
070-968 30 28

cecilia.hanner@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 193 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 278679

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i Västra HamnenLiknande lediga lokaler i Västra Hamnen


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning